Sari la conținut

Demisie la FC Bihor. Antrenorul Gheorghe Silaghi şi-a anunţat retragerea

Tensiunea din jurul echipei s-a reflectat direct şi asupra stării de sănătate a antrenorului orădean, care, sfătuit de medic, a decis să se retragă de pe banca tehnică a roş-albştrilor.

La întâlnirea cu jurnaliştii, care a început la ora 13, Gheorghe Silaghi a declarat: "Motivele sunt multiple, nu vreau să le fac publice. Când am venit la club am crezut că problemele se vor rezolva. Din păcate, nu. Mai mult, ele s-au acutizat. Decizia mea este fără echivoc. Le-am comunicat şi băieţilor şi le-am spus că rămân alături de ei. Am avut impresia că mă lupt cu morile de vânt. Nu vreau să trag un semnal de alarmă prin demisia mea. Mă îndoiesc că se va schimba ceva la club. Eu consider că sunt realist, alţii spun că sunt pesimist. Am decis să plec şi din motive medicale."

Referindu-se la demisia antrenorului principal, Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor a declarat că îi respectă hotărârea.

Gheorghe Silaghi: "Au fost 6 luni de chin. Nu m-a obligat nimeni, e adevărat. Am luat un pacient bolnav. Personal, cred că echipa se îndreaptă spre desfiinţare. Am reuşit cu băieţii - în condiţii primitive - să începem pregătirile. Echipa a început să şi joace."


Principalul bihorenilor a anunţat că va rămâne la grupa de copii născuţi în 2006 ai FC Bihor. Pentru Silaghi, ultimul antrenament în calitate de antrenor principal al echipei a avut loc în această dimineaţă. La meciul cu UTA, pe banca tehnică va sta antrenorul secund Claudiu Mutu.

Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor: "După meciul cu UTA vedem cu cine vom continua. Meciul cu UTA se va juca. Am promisiuni referitoare la bani şi sper că mâine voi putea face plata datoriilor. Dacă până mâine nu plătim, meciul nu va mai fi transmis (duminică, în direct la Digisport - n.n.) Sperăm ca la finele săptămânii sau cel mai târziu săptămâna viitoare să primim banii de la televiziuni, pentru transmisiuni."

Redactor: Nicolae Mihalcea