Sari la conținut

FOTBAL. Foștii internaționali Marius Popa şi Zeno Bundea se alătură proiectului "FC Bihor Legenda 1902"

Fostele glorii ale fotbalului bihorean se alătură proiectului care şi-a propus să ducă mai departe numele FC Bihor. Zeno Bundea şi-a dat joi acceptul de-a activa în cadrul celei mai tinere echipe din Oradea, FC Bihor „Legenda" 1902.

Discuţii se poartă în acest sens şi cu fostul internaţional Marius Popa.

Vă spun sincer, am rămas surprins, au vrut, ei au vrut să vină, pentru că eu le-am şi spus, mi-a fost ruşine să-i chem să vină la o echipă de liga a cincea, pentru că statutul lor era de liga I, de lot naţional, de echipe în străinătate", recunoaşte Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor „Legenda" 1902.

Preşedintele noului club a vorbit şi despre obiectivul pe care echipa şi l-a propus pe plan fotbalistic.

Vrem cât de repede să ajungem în ligile, să spun aşa, organizate de Federaţia Română de Fotbal, respectiv anul acesta vrem să câştigăm liga a cincea, anul viitor vrem să câştigăm liga a patra", îşi doreşte Fodor.

FC Bihor „Legenda" 1902 va debuta oficial săptămâna viitoare, în deplasare, pe terenul celor de la Suplacul de Barcău. Până atunci, echipa poate fi văzută la joc, mâine, de la ora 18 într-un joc amical, pe terenul de la Alparea, în compania echipei de liga a treia CS Oşorhei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa