Sari la conținut

FOTBAL. Liviu Antal - din Lituania, cu gândul la CFR Cluj

Plecat să joace în Lituania, fostul golgheter a ligii întâi, Liviu Antal, a făcut analiza primelor şase luni petrecute în tricoul lui Zalgiris Vilnius. Mijlocaşul crescut de LPS „Bihorul" şi campion cu Oţelul Galaţi spune că s-a adaptat destul de greu din cauza suprafeţelor de joc, în mare parte sintetice.

Antal a rămas conectat la fotbalul din România şi urmăreşte mai ales evoluţia celor de la CFR Cluj, echipă de la care a plecat în această vară.

"Sincer, mă bucur foarte mult că CFR-ul a început din nou să investească, a adus jucători cu valoare şi un antrenor care este unul dintre cei mai valoroşi ai României şi acest lucru se şi vede", spune Liviu Antal.

Jucătorul de 28 de ani consideră că lupta pentru titlu se va da între FCSB, Craiova şi CFR.

"Nu cred că le va fi uşor (celor de la CFR Cluj - n.n.), pentru că şi FCSB are un lot foarte valoros, un antrenor care e la început de drum şi îşi doreşte să facă performanţă, un patron care cumpără tot, toată spuma României."

Pentru Liviu Antal, Zalgiris Vilnius este al zecelea club din carieră. În prezent, echipa românului este a doua în clasamentul din Lituania.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi