FOTBAL. Luceafărul, start amânat în campionat după falimentul ASA Tg. Mureş

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul

Luceafărul îşi amână debutul oficial în 2018, după ce primul său adversar în campionat a fost declarat falimentar. ASA Tg. Mureş este a doua echipa din Liga secundă, după Olimpia Satu Mare, care părăseşte competiţia din cauza problemelor finaciare. Astfel, orădenii vor câştiga jocul la „masa verde", cu 3-0.

„Cred că era mai bine să fi jucat această primă etapă, pentru că altfel era şi pentru noi, altfel intram în ritmul campionatului. Dar dacă asta este situaţia, ne conformăm şi mergem mai departe. Sperăm în această a doua parte a campionatului să facem jocuri cât mai bune şi să luăm câm mai multe puncte", a spus Vlad Rusu, jucătorul Luceafărului Oradea.

Meciul anulat din campionat va fi înlocuit de Luceafărul cu un amical în familie. Elevii lui Cristi Dulca vor evolua joi, la Petroşani, pe terenul „sorei" mai mici, FC Şirineasa.

Cel mai probabil va fi confruntarea în care îşi vor face debutul toate achiziţiile făcute de orădeni în această iarnă. Printre alţii, este vorba despre Cristi Oros, de la Sepsi Sf. Gheorghe, Vasile Pop, de la Olimpia Satu Mare, Sergiu Neacşa, venit de la viceliderul campionatului, FC Hermannstadt, şi Alex Gudea, de la Concordia Chiajna.

„Am venit cu gânduri mari, cu gânduri de-a face lucruri bune împreună cu băieţii de aici şi cu domnul Cristi (Cristi Dulca, antrenorul Luceafărului - n.n.), şi sperăm să avem rezultate cât mai bune", a declarat Sergiu Neacşa, jucătorul Luceafărului Oradea.

Amicalul de joi, din Valea Jiului, este programat să înceapă la ora 11.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri