FOTO. 10 kilograme de tutun pentru fumat, găsite într-o maşină oprită în trafic

Data actualizării: Data publicării:
FOTO_1_TUTUN_CONFISCAT_VALEA_LUI_MIHAI
foto: Poliţia Bihor

Captură a poliţiştilor din Valea lui Mihai, judeţul Bihor. 10 kilograme de tutun pentru fumat, deținut ilegal, au fost descoperite într-o maşină oprită în trafic. Marfa a fost confiscată.

foto: Poliţia Bihor
foto: Poliţia Bihor

Captura a fost făcută miercuri seara, în jurul orei 20, în localitatea bihoreană Buduslău. Poliţiştii din oraşul Valea lui Mihai şi colegii lor de la Secţia nr. 3 de Poliţie Rurală Biharia au oprit pentru control o maşină condusă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Abrămuţ, județul Bihor

În autoturism oamenii legii au descoperit 10 kilograme de tutun pentru fumat, brut, neprelucrat. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal sub acuzaţia de „deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a (...) 1 kg tutun de fumat”.

Ancheta este condusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita.

La mai puţin de o oră de la această captură, poliţiştii au descoperit în trafic, în localitatea Biharia, un localnic de 57 de ani care transporta cu un autoturism 6.000 de ţigarete nemarcate corespunzător.

foto: Poliţia Bihor
foto: Poliţia Bihor

Pachetele au fost confiscate, iar posesorul lor a fost amendat cu 5.000 de lei.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Poliţia Bihor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri