Sari la conținut

HANDBAL. CSM Oradea, victorie cu Minaur2 Baia Mare

Debut perfect pentru handbaliştii orădeni în noua ediţie de campionat. Pe teren propriu, CSM a trecut cu 30-25 de Minaur 2 Baia Mare, în runda inaugurală a Diviziei A, seriei de vest.

Oradea s-a instalat la conducere încă din start, iar diferenţa de cinci goluri pe tabelă s-a conturat după doar cinci minute de joc. Cel mai mare avans a fost consemnat după pauză, 24-17.

"Ţin să felicit echipa pentru cele trei puncte la început de campionat. Am avut nevoie de aceste trei puncte ca de aer. În primul rând ne-am dorit victoria în faţa propriilor suporteriu şi vreau să le mulţumesc că au venit într-un număr atât de mare", susţine Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Partida a început cu un moment de reculegere ţinut în memoria celui care a pus bazele performanţei handbalistice în Baia Mare, Lascăr Pană, decedat duminică. De altfel, Minaur a evoluat la Oradea în echipament de culoare închisă.

"Noi datorită dânsului purtăm asta ce purtăm acum. Este o pierde imensă, îl regretăm profund", a declarat Florin Mironescu, antrenorul CS Minaur2 Baia Mare.

Principalii marcatori ai formaţiei orădene au fost Alex Pop cu 8 goluri şi Devid Munea, cu şapte goluri.
CSM Oradea va evolua etapa viitoare, programată pe 28 septembrie, pe terenul celor de la Adep Satu Mare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş