Sari la conținut

Incendiu într-un apartament din Oradea. Proprietara a fost rănită

O femeie de 66 de ani, din Oradea, a fost rănită în această dimineaţă, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Incendiul s-a produs la etajul 1 al unui bloc de pe bulevardul Dacia.

2

Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 9:20, printr-un telefon la 112. O vecină a observat incendiul şi a ajutat-o pe proprietara apartamentului să iasă din casă. A precizat că aceasta din urmă era rănită.

În zona indicată au fost trimise două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

„Echipajul SMURD a acordat îngrijirile necesare proprietarei, în vârstă de 66 de ani, care suferise arsuri de gradul II la nivelul feței, transportând-o ulterior la spital. Echipajele de stingere au procedat la localizarea și lichidarea incendiului, ce se manifesta la una dintre încăperile locuinței, respectiv la evacuarea persoanelor din apartamentele situate la același etaj și la etajul superior, întrucât fumul inundase casa scării, pătrunzând și în câteva apartamente”, a transmis căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU „Crişana”.

Incendiul a fost stins în 10 minute, iar focul a distrus doar interiorul unei camere. Pompierii au reuşit să împiedice extinderea flăcărilor la celelalte două camere, la bucătărie și la băile apartamentului.

Din primele verificări, se pare că incendiul a pornit de la o lumânare.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Robert Rezmuves | Foto: ISU „Crişana”
Editor web: Adrian Laboş