Sari la conținut

Incident în stația de la Podul Dacia. O femeie s-a lovit de tramvai

Incident neobișnuit în Oradea, joi dimineață. În jurul orei 8.45, o femeie de aproximativ 60 de ani s-a lovit de două ori de ușa tramvaiului care tocmai intra în stația de lângă Podul Dacia. A fost nevoie de intervenția Poliției și a unui echipaj SMURD.

tramvai magherufoto: Info Trafic jud. Bihor

Potrivit reprezentanților societăţii locale de transport - OTL, femeia aştepta sosirea tramvaiului stând pe banca amplasată în adăpostul staţiei. Când garnitura care circula pe linia 1 a intrat în stație dinspre Podul Dacia, femeia s-a ridicat brusc şi s-a aruncat spre tramvai, lovindu-se de uşa 3 a vagonului.

"Tramvaiul, care rula cu viteză redusă, a oprit imediat, iar persoane aflate în staţie au intervenit ridicând-o pe femeia căzută pe peronul staţiei. Femeia a repetat gestul odată ridicată în picioare, acest fapt conducând la ipoteza că intenţia a fost premeditată", a transmis Carmen Tocuţ, purtătorul de cuvânt al OTL.

În zonă au fost trimise echipaje ale SMURD şi de poliţie, inclusiv din cadrul serviciului criminalistic. Poliţia a constatat că vatmanul nu se face vinovat de producerea accidentului, iar femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Editor web: Adrian Laboş