Înotul trece de la CSM Oradea la clubul "Crişul"

Data publicării:
sport inot crisul

Clubul Crişul Oradea îşi va mări numărul sportivilor legitimaţi prin trecerea în subordinea sa a secţiei de înot de la CSM Oradea. Primii paşi au fost făcuţi deja, astfel că legitimarea la noul club a înotătorilor pregătiţi de Remus Oros este o chestiune de zile.

Ionel Bungău, directorul CS Crişul Oradea: „Procedurile de asimilare a acestor sportivi au început şi sunt pe calea cea bună. Antrenorul de la CSM s-a prezentat cu lista celor care urmează să-i legitimăm, facem transferul."

Trecerea sportivilor de la CSM Oradea la Crişul ar putea ridica nivelul pretenţiilor, mai ales că printre ei se regăsesc mulţi campioni naţionali la copii şi cadeţi. Însă Bungău dă asigurări că acest lucru nu va fi prioritar.

Ionel Bungău, directorul CS Crişul Oradea: „Nu ţin neapărat să am rezultate şi să trag de aceşti copii, să am rezultate la nivel de juniori şi tineret, iar atunci când vor fi într-adevăr seniori şi când vom aştepta rezultatele adevărate, atunci copii aceştia să... Din păcate, se practică acest procedeu, la mulţi antrenori şi nu e vorba numai de înot."

Cele două cluburi orădene au în plan colaborarea şi în ceea ce priveşte echipa de handbal masculin a oraşului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri