Sari la conținut

Întrecere în afara biroului. Zeci de firme s-au înscris la Triatlonul companiilor

La start s-au înscris 28 de echipe a câte 3 persoane, dar și 18 de concurenți individuali, toți din partea firmelor orădene.

"Din partea firmei suntem cinci echipe, a câte trei persoane, cred că suntem cei mai numeroși din competiție şi sperăm să câștigăm", spune Tünde Sándor, concurentă.

"Este o firmă de contabilitate, consultanță, audit, nu are nici o legătură cu sportul, toată ziua stăm la birou, și sportul îl practicăm în timpul liber", explică Sorin Herman, manager resurse umane, concurent.

Angajații companiilor care au venit să se întreacă la triatlon spun că nu au primit nici un stimulent din partea firmei.

"Ne place pur și simplu. E suficient, nu avem nevoie de stimulente suplimentare", confirmă Lucian Popa, administrator de firmă, concurent.

Organizatorii spun că evenimentul a contribuit nu doar la dezvoltarea unui stil de viață sănătos, dar și la formarea spiritului de echipă între angajați.

"Încercăm să promovăm sportul și în rândul companiilor și angajații companiilor. Într-o companie cred că este binevenit un astfel de team-building", consideră József Deme-Molnár, organizatorul triatlonului.

La finalul celor trei probe, câștigătorii s-au ales cu cupe și medalii. Toți cei care au reușit să termine cursa au primit o medalie pentru această performanță.

reporter: Orsolya Nagy
operator: Róbert Rézműves
editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă