Sari la conținut

Judoka orădeni, pregătiţi pentru "naţionalele" de tineret din Arena Antonio Alexe

Cu 12 medalii obţinute anul trecut, din care şase de aur, antrenorii orădeni îşi doresc o evoluţie cel puţin la fel de bună a elevilor pe care-i pregătesc.

„Avem de apărat un palmares, cel mai bun palmares la această categorie de vârstă. Este foarte greu să-l egalăm, dar nu imposibil ţinând cont că avem câţiva sportivi care vin după câteva accidentări, unii dintre ei au schimbat categoria de greutate", susţine Aurelian Fleisz, antrenorul CSM Liberty LPS Bihorul.

Evoluţia în faţa propriilor suporteri îi motivează suplimentar pe sportivii orădeni.

„Este o provocare nouă pentru că este la noi acasă, în primul rând, şi trebuie să obţinem rezultate mai mari ca şi anul trecut pentru că avem aşteptări foarte mari", spune Vlad Vişan, campion naţional de tineret.

„Având în vedere că anul trecut al ieşit vicecampioană naţională, anul acesta îmi propun medalia de aur", a recunoscut Andreea Floria, CSM Liberty LPS Bihorul.

Cele două cluburi orădene, CSM Liberty LPS şi Crişul vor avea la start 18 sportivi. Patru dintre aceştia vor lupta la masculin în cadrul categoriei 81 de kilograme.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu