Sari la conținut

Liga 2 | Luceafărul Oradea, victorie clară cu CS Baloteşti

Luceafărul Oradea a obţinut sâmbătă cea mai clară victorie din sezon, 4-1 cu CS Baloteşti.

"Ştiam de la începutul săptămânii că ne aşteaptă un joc, după părerea mea, de şase puncte. Eu sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de determinarea lor", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărul Oradea.

Seria celor patru reuşite ale orădenilor a fost deschisă de golgheterul echipei, Vlad Rusu, care a înscris în minutul 22. Până la pauză, Luceafărul a mai punctat o dată prin Alex Dulca, în minutul 31.

Pofta de gol s-a menţinut şi în partea a doua. Ţegle a marcat pentru 3-0 în minutul 51, în vreme ce oaspeţii au înscris golul de onoare în minutul 62, prin George Mihai. Luceafărul a închis tabela 4 minute mai târziu, prin acelaşi Vlad Rusu.

"Un joc foarte bun, în momente, hai să zic, nu foarte bune. Am venit după două eşecuri, unul acasă, unul în deplasare, dar eu am încredere totală în acest grup, în această echipă, în valoarea jucătorilor", a declarat Lupuţ.

Pentru Luceafărul Oradea urmează o săptămână de foc. Miercuri bihorenii vor evolua pe terenul celor de la CF Afumaţi, iar duminică, de la ora 11, în direct la Digisport, va primi vizita liderului, Dunărea Călăraşi.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă