Sari la conținut
News Alert

MARAMUREȘ. Cei doi fraţi acuzaţi de crima din Vişeu de Jos rămân în arest

Cei doi frați din Maramureș, arestați sub acuzația că l-ar fi ucis pe şeful de post din Vişeul de Jos, au cerut să fie judecați în libertate. Suspecții au ajuns marți dimineață la Curtea de Apel Cluj, care a judecat solicitarea lor de eliberare.

Cei doi fraţi au ajuns la Curtea de Apel din Cluj-Napoca în jurul prânzului. Încătușați și flancați de mascați, ei au fost duși în camera de consiliu, unde au fost audiați de judecători timp de 15 minute. În acest timp, ei au argumentat de ce au cerut să fie lăsați în libertate.

După plecarea lor, magistraţii au deliberat aproximativ o oră, după care au decis: suspecţii principali în crima din Vişeu de Jos rămân în arest.

Cei doi tineri sunt suspectați că pe 4 ianuarie ar fi intrat în biroul șefului de post din Vișeu de Jos și l-ar fi ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Ei au fost prinși două zile mai târziu și arestați pe 7 ianuarie pe o perioadă de 30 de zile.

Ancheta a scos la iveală faptul că înainte de Crăciun, cei doi frați au avut un conflict violent cu victima, care venise alături de alți doi agenți să le înmâneze niște citații. Atunci unul dintre ei a dat foc unei citaţii, iar celălalt l-a ameninţat pe unul dintre poliţişti.

Ambii suspecţi au antecedente violente. Unul dintre ei a fost condamnat în 2005 de un tribunal francez la o lună închisoare cu suspendare pentru tentativă de furt cu distrugere, iar celălalt a fost judecat pentru lovire şi tâlhărie acum trei ani.

imagini: Digi24 Cluj-Napoca

Pe aceeași temă