O ambulanţă SMURD, implicată într-un accident în Oradea

Data publicării:
com 20accident 20150213 20fara 20titlu-49731

Accidentul s-a produspe Strada Călărașilor din Oradea. Un echipaj de terapie intensivă mobil al SMURD Oradea care mergea la o urgență medicală spre bulevardul Ștefan Cel Mare a fost lovit din lateral de șoferul unui autoturism. Potrivit martorilor, în ciuda mijloacelor acustice și luminoase pe care le avea în funcțiune, mașina SMURD a fost lovită de o maşină al cărei conducător auto nu a respectat indicatorul stop și a pătruns cu viteză în intersecția străzilor Călărașilor și Retezatului. În urma impactului ambele mașini au intrat într-un copac de pe marginea drumului.

"Fordul a venit din partea dreaptă dar nu sa asigurat, venea cu viteza si cand a vazut SMURD-ul s-a speriat și a tras volanul și apoi au și intrat în copac. Nu a stat la stop? Nu a stat la stop deloc", spune un martor.

În urma accidentului au fost rănite patru persoane. 3 dintre victime erau pasagerii autoturismului care a provocat coliziunea, două persoane de aproximativ 60 de ani și nepoțica lor de 6 ani. Aceasta din urmă a suferit o fractură la glenza stângă.

Locotenent Camelia Roșca - purtătorul de cuvânt al ISU Crișana: "Șoferul autoturismului a suferit diverse contuzii și traumatisme iar femeia a fost transportată în stare de inconștiență."

Cea de-a patra victima este o tănără voluntară a SMURD Oradea.

dr. Adriana Bălan - medic SMURD Bihor: "Victimele aduse din accidentul rutier se află în investigaţii, sunt stabile hemodinamic şi respirator în acest moment, mai multe amănunte nu pot să dau în momentul de faţă"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri