Video Momente dramatice pe autostradă cu un bărbat blocat într-o mașină cuprinsă de flăcări. Alți șoferi încearcă cu disperare să îl salveze

Data publicării:
mai mulți șoferi încearcă să îl salveze pe un bărbat blocat într-o mașină cuprinsă de flăcări
Bărbatul a rămas blocat în mașina cuprinsă de flăcări după ce s-a izbit de un stâlp și de parapetul de pe marginea autostrăzii. Capturi foto: X (Twitter)

O cameră de bord a filmat momentul în care mai mulți șoferi din St. Paul, un oraș din statul Minnesota, s-au oprit în mijlocul unei autostrăzi pentru a încerca să salveze un bărbat care a rămas blocat într-o mașină ce tocmai luase foc.

În filmare se vede cum oamenii încearcă cu disperare să deschidă ușile mașinii, înainte ca cineva să reușească să spargă geamul portierei din dreptul șoferului. Împreună cu ceilalți oameni care au venit să ajute, bărbatul a fost îndepărtat de mașina cuprinsă aproape complet de flăcări.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Șoferul a fost dus la un spital din apropiere și nu a suferit răni grave, potrivit BBC.

Autoritățile au spus că o Honda a virat brusc spre dreapta și s-a izbit de un stâlp de pe marginea autostrăzii, apoi a lovit un parapet, înainte de a izbucni în flăcări. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, potrivit USA Today.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri