Sari la conținut

Peste 1700 de ţigarete nemarcate corespunzător, găsite la un şofer aflat sub influența alcoolului

Nu mai puţin de 1.780 de țigarete nemarcate corespunzător au fost găsite de poliţiştii din Marghita, judeţul Bihor, într-un autoturism. Oamenii legii au fost nevoiţi să îl urmărească pe şoferul care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare.

tigari

Foto: Jandarmeria Bihor

Întâmplarea a avut loc duminică, în jurul orei 2, pe drumul comunal 118/A, în localitatea bihoreană Ciuleşti. Pentru că şoferul unui autoturism nu a oprit la semnalul agenţilor de la Secţia nr. 4 de Poliţie Rurală Marghita, poliţiştii l-au urmărit şi l-au prins în scurt timp.

Bărbatul de 36 de ani, din localitatea bihoreană Cenaloș, a fost testat cu aparatul etilotest. S-a stabilit astfel că prezenta o concentrație alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii bihoreni au depistat pe bancheta din spate a autovehiculului 1.780 de țigarete nemarcate corespunzător, un generator și patru anvelope, fără acte de proveniență”, a transmis agentul Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Şoferul a fost amendat cu 500 lei, iar ţigările şi celelalte bunuri din maşină au fost confiscate.

Şi jandarmii au confiscat peste 6 mii de ţigarete în urma unei razii în pieţele din Oradea. Toate au fost găsite la un bărbat de 39 de ani, din Oradea.

Editor web: Adrian Laboş