Sari la conținut

POLO. Crişul Oradea, lider după primul turneu final

Poloiştii antrenaţi de Eugen Băjenaru şi Adrian Alexandrescu au remizat suprinzător cu Triumf și au trecut la pas de Viitorul Cluj, Steaua, Clubul Sportiv Şcolar Nr. 1 Bucureşti şi Dinamo.

„Mă bucur că au arătat o determinare şi o coeziune foarte bună, foarte strânsă în ultimele două partide, în special astăzi, când eu consider că am condus partida de la un capăt la altul", spune Adrian Alexandrescu, antrenorul CS Crişul Oradea.

În derbiul cu Dinamo, Crişul a avut în Antonio Alexandrescu principalul marcator, cu patru reuşite. Orădeanul a fost secondat de Istvan Szabó, cu trei goluri, și Drăghici, cu două goluri.

„Sunt mulţumit, chiar pot să spun că sunt foarte mulţumit. Era mult mai bine dacă i-aş fi avut mai mult timp cei trei jucători de la CSM, pe Kovats, Szabo Istvan şi pe Remeş", susţine antrenorul CS Crişul Oradea.

După turneul de la Oradea, Crişul conduce în clasament cu 13 puncte, urmată de Dinamo, cu 12 puncte strânse şi de Triumf, cu 10 puncte. Cel de-al doilea turneu este programat la finele lunii martie, în Capitală.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa