POLO. CSM Digi Oradea intră în lupta pentru Cupa României

Data publicării:
sport polo CSM Digi Orade

Prima echipă orădeană care intră în lupta directă pentru un trofeu în 2019 este CSM Digi Oradea. Vicecampioana României la polo va debuta, joi, în actuala ediţie a Cupei României. Alături de Steaua Bucureşti şi Sportul Studenţesc Corona Braşov, bihorenii luptă pentru un loc în finală.

Despre şansele de a cuceri un nou trofeu, invitat în cadrul emisiunii Divizia locală, antrenorul orădean Dorin Costrăş a declarat: „Categoric ar fi o surpriză şi o satisfacţie enormă pentru noi. (...) Trebuie să mergem la Bucureşti încrezători că am făcut tot ceea ce trebuia, tot ce a stat în puterile noastre ca să jucăm bine şi dacă jucăm bine se pot întâmpla multe lucruri."

Pentru CSM Digi Oradea, accederea în finala Cupei României este un prim obiectiv în acest sezon. Sorţii au decis ca drumul până în ultimul act sa fie anevoios, cu excepţia primul tur, când o va întâlni pe codaşa CSM Poli Cluj. Va urma însă un duel de foc cu Sportul Studenţesc Corona Braşov, echipă care în acest sezon a reusit să-i smulgă CSM-ului o victorie chiar la Oradea.

"Nu trebuie să avem frică, trebuie să avem încredere. Deocamdată băieţii răspund solicitărilor, sunt motivaţi", a declarat Dorin Costrăş.

Primele jocuri în turneul Cupei României, de la care va absenta Crişul Oradea, sunt programate joi, în bazinul Steaua, în vreme ce semifinalele şi finalele vor avea loc vineri, respectiv, sâmbătă.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri