POLO. CSM Digi Oradea s-a calificat în finala Superligii Naţionale

Data publicării:
sport polo CMS 070414

Victoria obţinută în faţa alb-roşilor i-a adus formaţiei pregătite de Dorin Costrăş prezenţa în cea de-a opta finală consecutivă de campionat naţional.

„A fost o victorie categorică, dar am suferit, acesta este adevărul. Am ratat foarte mult la început şi până la urmă am intrat într-o stare de neîncredere pe undeva, dar finalul până la urmă a fost aşa cum trebuia", consideră Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea.

Dinamo a sperat într-o minune la Oradea, mai ales după ce a câştigat sfertul trei. În sfertul al patrulea, pornit de la scorul de 8-7 pentru gazde, acestea şi-au revenit şi au înscris nu mai puţin de şapte goluri fără să primească vreunul.

„CSM Digi Oradea este cea mai bună echipă la ora actuală din România. Noi am venit aici cu gânduri mari, am încercat imposibilul. Din păcate, nu am reuşit", spune Alex Matei, jucătorul CS Dinamo Bucureşti.

Până la finala mare cu Steaua, cea care va decide noua campioană a ţării, CSM Digi Oradea va evolua din nou în grupele principale ale Ligii Campionilor, miercuri, în deplasare, la Brescia.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Ciprian Platona
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri