Sari la conținut
News Alert

POLO. Revanşa din Liga Mondială. România - Grecia, ora 17:30, în direct la Digi24 Oradea

Cu un lot schimbat faţă de anii trecuţi, selecţionata pregătită de sârbul Dejan Stanojevic se află în proces de reconstrucţie.

"Eu cred că bine face, trebuie să-l sprijinim şi în acelaşi timp să încercăm să promovăm, inclusiv de la cluburi, să promovăm tineri cu ambiţia de a ajuns la lotul naţional", spune Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea.

Cinci jucători are CSM Digi Oradea la lotul naţional. În afară de Tibi Negrean, ceilalţi poloişti încearcă să-şi găsească un loc de titular în naţionala României. Alex Popoviciu şi Andrei Creţu au mai cochetat cu prima reprezentantivă, în timp ce Roland Szabo şi Bogdan Remeş sunt mezinii echipei.

"Acum am întinerit echipa naţională şi vom merge şi vom da tot ce avem mai bun. Noi sperăm să facem un meci bun şi să creştem de la meci la meci", îşi doreşte Alex Popoviciu, poloist CSM Digi, naţionala României.

"Noi fiecare dorim să demonstrăm, să ne câştigăm locul în echipă. Grecia are o valoare mai mare decât noi, dar noi o să dăm sută la sută", promite Andrei Creţu, poloist CSM Digi, naţionala României.

Partida dintre România şi Grecia se dispută de la ora 17:30 la Centrul Olimpic de la Izvorani şi va fi transmisă, în direct, de Digi24 Oradea.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboş