POLO. Vicecampioana CSM Digi reintră în pregătiri

Data actualizării: Data publicării:
sport polo program

Superliga naţională de polo a intrat în prima minivacanţă a anului, ca urmare a acţiunilor naţionalei de seniori a României. Este motivul pentru care CSM Digi ia în calcul un nou stagiu de pregătire centralizată.

Totul depinde de numărul jucătorilor orădeni pe care selecţionerul Dejan Stanojevic îi va convoca în lotul tricolor.

„Încă nu există o planificare. Urmează ca în următoarea săptămână să vedem cu câţi jucători putem merge mai departe în perioada aceasta. În funcţie de asta vom face calendarul şi programul de pregătire", a explicat Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi.

Tehnicianul orădean nu se poate baza în acest timp pe aproape jumătate din lotul echipei. Dacă o parte au fost convocați la loturile naţionale, Marc Roca şi Nichita Ilisie vor lipsi din motive medicale.

„Există o problemă, pentru că nu doar cei de la lotul naţional, ci chiar Gojko, olandezul Jesse, Marc - care încă este în recuperare - vor lipsi în această perioadă, pentru că şi ei au acelaşi program şi calendar internaţional", spune Dorin Costrăş.

Naţionala de polo a României se va reuni joi la Oradea, pentru disputa cu Serbia, din preliminariile Ligii Mondiale. Aceasta este programată pe 12 februarie, în bazinul olimpic Ioan Alexandrescu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri