Poşete de lux în valoare de 160.000 de euro, furate de la o firmă din Bihor

Data actualizării: Data publicării:
FOTO_1_PERCHEZITIE_-_GENTI

Patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru că ar fi furat poşete de lux în valoare de peste 160 de mii de euro.

FOTO_1_PERCHEZITIE_-_GENTI
FOTO_1_PERCHEZITIE_-_GENTI

Anchetatorii au informaţii că în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, suspecţii au spart uşa de acces în curtea unei societăţi din localitatea Aleşd, judeţul Bihor. Acolo au furat din semiremorca unui camion nu mai puţin de 376 de poşete, toate aparţinând unei mărci de lux. Valoarea declarată a acestora este de aproximativ 162.000 de euro.

În acest caz mai sunt anchetate alte patru persoane, cu vârste între 24 şi 49 de ani, din judeţele Arad, Sibiu şi Braşov, care i-ar fi ajutat pe suspecţi să vândă poşetele furate.

Mai mult, în urma a 16 percheziții domiciliare în judeţele Bihor, Sibiu, Arad, Brașov și Cluj, poliţiştii au descoperit şi "aparatură electronică, sute de produse cosmetice ambalate în baxuri și alte bunuri în legătură cu care există suspiciunea rezonabilă că ar proveni din comiterea unor infracțiuni de furt".

Patru persoane au fost arestate pentru 30 de zile, în timp ce a cincea va fi anchetată sub control judiciar.

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului cauzat", a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Acțiunea polițiștilor bihoreni a beneficiat de sprijin de specialitate din partea Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Foto: Poliţia Bihor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri