Relaxare în apă termală, în prima zi din an, în Băile Felix

Data actualizării: Data publicării:
spuma party

Miile de turiști din Băile Felix și-au petrecut prima zi din noul an în bazinele cu apă termală din stațiune. Sunt organizate spuma-party ori ședințe de zumba, iar organizatorii au pus la dispoziție tobogane, saună și băi turcești. Chiar dacă temperaturile exterioare abia au trecut peste 0 grade, cei mai curajosi au ieșit afară în bazinele cu apă fierbinte.

După masa copioasă de Revelion, turiștii din Băile Felix au fost invitați la ședințe de aqua-zumba, pe muzică ritmată, în piscinele din staţiune.

"Este foarte bine, ne simţim foarte bine, am intrat în noul an cu fericire şi multe bucurii."

După sesiunea de aqua zumba turiştii au avut parte de o petrecere inedită cu spumă. Veniți chiar de la sute de kilometri distanță, oamenii s-au simțit extraordinar în apa termală.

"Suntem din Maramureş, suntem moroşeni adevăraţi, veniţi să ne petrecem trei zile la Felix; suntem în apă caldă cu spumă."

Hotelierii le-au pregătit petrecăreților și alte acțiuni.

“Clienţilor care vin în cadrul aquaparkului nostru le-am pregătit surprize plăcute pe tot parcursul zilei. Pe lângă facilităţile pe care le avem: saune, tobogane, bazine cu diverse tematici, la bazinul exterior, în zona bazinului cu valuri, organizăm spuma-party, aqua zumba”, a enumerat Dumitru Fechete, director complex balnear.

În total, aproape 2.000 de persoane s-au relaxat și s-au distrat la început de an în aquapark-ul din Băile Felix. Accesul pentru întreaga zi a costat 50 de lei.

Reporter: Andrada Reşte
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri