TENIS. Cupa CSM a luat drumul Petroşaniului

Data publicării:
sport tenis cupa csm

Spectacol total la primul turneu de tenis al anului în aer liber, în Oradea. A doua ediţie a Cupei CSM a reunit timp de patru zile sportivi din topul clasamentului categoriei 14 ani.

„S-a ridicat la nivelul cerinţelor fiindcă au venit, chiar din zonă, copiii cei mai buni şi drept dovadă că au ajuns primii patru favoriţi în semifinale", spune Elek Benedek, arbitrul turneului.

Circuitul Naţional nu a lăsat loc de surprize în etapa de la Oradea. Cupa CSM a fost câştigată de Alexandru Giurea, de la Clubul Sportiv Şcolar Petroşani, cap de serie numărul trei. Acesta a trecut în finală, în trei seturi, de orădeanul Vladimir Cuc, al doilea favorit al turneului.

„A fost un meci greu în care am avut emoţii în fiecare set, în fiecare game. Am încercat să-mi fac serviciul, să-mi fac break-ul. Văd că am reuşit cu unele lovituri să mă descurc mult mai bine decât alte dăţi. Sunt fericit că am reuşit să câştig", recunoaşte Alexandru Giurea, câştigătorul turneului.

„Greşelile neforţate cred că au făcut diferenţa. Sunt mulţumit de mine, că am ajuns în finală la circuit şi la dublu am câştigat", a declarat Vladimir Cuc, finalistul turneului.

La feminin, trofeul i-a revenit timişorencei Alesia Todoni, care a dispus în finala mare de orădeanca Floriana Popovici. La dublu s-au impus perechile Cuc-Straciuc, la masculin, respectiv Moldovan-Todoni la feminin.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri