Simona Halep, replică tăioasă pentru o fostă campioană WTA: „De ce a spus asta?”

Data publicării:
Simona Halep of Romania returns a shot to Paula Badosa of Spain during her women's singles match during the Miami Open
Revenirea Simonei în turnee i-a atras și critici. Foto: Profimedia

Simona Halep, învinsă în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami, s-a arătat deranjată de comentariile făcute de daneza Caroline Wozniacki referitoare la primirea cu uşurinţă la competiţie a cuiva care a „trişat”. „Nu am trişat. Nu m-am dopat”, a replicat românca.

Chiar dacă a fost învinsă de spaniola Paula Badosa în primul meci oficial disputat începând din august 2022, Simona Halep s-a declarat mulțumită de revenirea sa pe teren, știind că urma să fie greu.

Totuși, declarațiile unei alte foste lidere a clasamentului WTA, daneza Caroline Wozniacki, au indispus-o pe tenismena româncă.

„Aceasta nu este o critică îndreptată către Simona, ci către cineva care a trişat intenţionat, a fost testat pozitiv pentru un produs interzis... Înţeleg că turneele vor vedete, iar aceasta este părerea mea personală, nu cred că aceşti oameni ar trebui să beneficieze de invitaţii”, a afirmat Caroline Wozniacki, învingătoare în primul tur în faţa franţuzoaicei Clara Burel.

„Când vrem să revenim, chiar şi după ce a fost greşeală, după cum am înţeles, trebuie să o luăm din nou de la baza scării. Suspendarea Simonei a fost redusă, nu a fost anulată”, a amintit daneza, revenită în circuit în vara anului trecut, după ce a adus pe lume doi copii.

„De ce a spus asta?”

Comentariile danezei Wozniacki nu fost deloc apreciate de Halep.

„De ce a spus asta? Nu am greşit cu nimic. Nu am trişat. Nu m-am dopat. Trebuie citită cu atenţie decizia TAS, a fost un supliment alimentar contaminat, nu m-am dopat”, a replicat românca, potrivit Agerpres.

„Comentariul negativ al unei persoane nu este important, pentru că sute de oamenii mi-au arătat dragoste, voi rămâne la acest lucru”, a adăugat campioan de la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019).

Simona Halep a dominat primul set al meciului cu Paula Badosa, pe care l-a câştigat cu 6-1, în faţa unui public restrâns, dar zgomotos, în care se aflau mulţi români. Ea a avut însă dificultăţi pe măsură ce meciul a progresat, iar în finalul setului al doilea a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a fost încântată de calitatea primei sale partide, după o absenţă atât de lungă.

„M-am simţit foarte bine. Am avut emoţii pozitive. Văzând publicul care mă încuraja, asta mi-a dat multă energie. Nivelul tenisului meu a fost bun, probabil că a surprins multă lume. În faţa unui nivel atât de ridicat la care a jucat Paula (Badosa), cred că am făcut o treabă bună”, a comentat Simona Halep.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri