Trei juniori orădeni vor juca în Anglia. Află cine sunt cei care vor pleca în patria fotbalului

Data publicării:
SPORT juniori anglia

Adrian Şut, Andy Asandului şi Carlos Covaciu sunt hotărâţi să-i calce pe urme lui Costel Pantilimon şi de luni să le vorbească englezilor în limba fotbalului.

„Doi dintre ei vor pleca în Anglia, iar unul va pleca la Roma, unde echipa under 18 ani va avea un turneu de pregătire", spune Lucian Stance, antrenorul LPS Bihorul.

„Este un pas mare, îmi doresc foarte mult să joc la Watford. Este o echipă foarte mare în Anglia şi îmi doresc din tot sufletul să rămân acolo", a declarat Andy Asandului, internaţional de juniori.

Într-un campionat în care liga întâi pare în continuare tentată să cumpere jucători de mâna a doua din afară, liderul grupei de copii născuţi în 1998 vrea să-şi croiască o carieră în străinătate, după exemplul lui Maxim sau Chiricheş.

Adrian Şut, juniorul LPS Bihorul: „Este o oportunitate foarte mare, un pas înainte. Pot să-mi fac o carieră aici."

„Sunt foarte mândru de aceşti băieţi care vor pleca peste hotare, şi sper că vor reuşi în primul şi primul rând, dar primul impuls a fost munca, iar al doilea seriozitatea", spune Aurelian Pavel, antrenor în cadrul LPS Bihorul.

Clubul Watford evoluează în a doua ligă engleză şi e una dintre cele mai "bătrâne" echipe din Anglia, înfiinţată în 1881.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri