Un an de Digi24 Oradea. Reporterii au muncit zi și noapte pentru a vă aduce știrile care contează

Data publicării:
0608oradea

Peste 2.000 de materiale difuzate în 1.800 de jurnale. Mii de kilometri parcurşi pentru a ajunge la evenimente, zeci de mii de minute de filmare. Asta a însemnat primul an de ştiri la Digi24 Oradea. 

În acest an de emisie, stația locală și-a propus ca obiectivitatea, corectitudinea, promptitudinea, echilibrul și respectul pentru adevăr să fie devizele sale. Jurnaliștii au căutat răspunsuri la întrebările comunității și au promovat valorile. Au transmis actualitatea, fără a da sentințe și fără comentarii inutile. 

6 august 2012: în urmă cu un an, echipa Digi24 Oradea v-a lansat o provocare: întoarcerea la normalitate. Și-a propus să fie cea mai bună sursă de informaţii pentru locuitorii din nord-vestul României.

Schimbarea pe care o dorim începe cu noi înșine: echipa Digi24 Oradea este o altfel de televiziune. Știrile sunt obiective, complete și corecte. Este refuzat senzaționalul, jurnaliștii informează fără părtinire, fără patimi subiective, documentat și rapid. Înainte de toate, sunt repuse valorile acolo unde trebuie: în atenția comunității.

„Digi 24 a adus un plus de valoare în comunitatea locală și, ceea ce am apreciat extraordinar, a fost centrarea pe resursa umană, centrarea pe om, pe pacient, o televiziune care dă valoare vieții”, spune Carmen Pantiș, coordonatorul programului de tranplant în Bihor.

„O echipă de profesioniști. Un prieten la nevoie, pentru că teatrul are nevoie de sprijin în a-și arăta realizările, programul, pentru ca teatrul să fie cunoscut atât în Oradea, cât și pe plan național”, subliniază Daniel Vulcu, managerul teatrului „Regina Maria”.

În 12 luni de emisie, ştirile şi emisiunile postului Digi24 Oradea au suprins evenimente notabile, care ne influenţează direct viaţa de zi cu zi. Este televiziunea orașului, a județului, a regiunii. Aduce în fiecare zi știri și dezbateri din mijlocul comunității. Informează corect, transmite rapid, descrie complet, abordează echilibrat, documentează temeinic, raportează imparțial, respectă adevărul. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri