VIDEO. Zeci de hectare afectate de incendiu de vegetație, lângă orașul Beiuș, județul Bihor

Data actualizării: Data publicării:
incendiu Beius 31032019
foto: Adrian Ciorna

Zeci de hectare de teren au fost cuprinse de un incendiu, duminică seara, lângă orașul bihorean Beiuș. Potrivit unor relatări, focul nu este supravegheat și se pare că a fost pus pentru a curăța terenurile de vegetația uscată.

Și intervenția pompierilor: Așteptăm identificarea piromanilor ce au ars multe hectare de teren. Se pare că autoritățile și poliția n-au identificat pe nimeni până în prezent. Zona pare în administrarea Apelor Române o parte dar și a unor persoane private din ograda Primăriei Finiș. Mulți copaci au fost carbonizați iar despre faună au vorbit deja alți cetățeni.

Publicată de Adrian Ciorna pe Duminică, 31 martie 2019

Incendiul a fost semnalat, în jurul orei 20, de Adrian Ciorna, un localnic care a văzut flăcările și a chemat de urgență pompierii.

”Zeci de hectare de teren arse pe malul Crișului Negru sau care ard în continuare în acest moment fără nici o măsură. În jos de Podul de Ciment ce traversează râul spre Finiș, pe partea stângă a râului, în aval, în dreptul solariilor de lângă satul Finiș”, a scris Adrian Ciorna pe Facebook.

În imagini se observă cum focul a ars nu doar vegetația uscată, ci și mai mulți arbori din zonă. ”Se pare că autoritățile și Poliția n-au identificat pe nimeni până în prezent. Zona pare în administrarea Apelor Române - o parte, dar și a unor persoane private din ograda Primăriei Finiș”, a scris Adrian Ciorna.

Zeci de hectare de teren arse pe malul Crișului Negru sau care ard în continuare în acest moment fără nici o măsură. În jos de Podul de Ciment ce traversează râul spre Finiș, pe partea stângă a râului, în aval, în dreptul solariilor de lângă satul Finiș. Unde sunt autoritățile? Doamne, păzește!

Publicată de Adrian Ciorna pe Duminică, 31 martie 2019

Pompierii au sosit de urgență și au început lupta cu focul.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri