Sari la conținut

VOLEI. Bihorul, mai sărac cu o echipă

Din motive financiare, echipa s-a văzut nevoită să renunțe la competiții.

„Este pentru prima dată după trei ani de realizări frumoase, aşa cum spuneaţi, de meciuri frumoase, de ambiţii puse în joc, de victorii peste victorii, echipa de volei masculin seniori nu poate reprezenta oraşul şi judeţul în competiţia ligii a doua din motive financiare", spune Rodian Achimescu, antrenorul Atletic LPS Bihorul.

Cum speranţa moare ultima, conducerea echipei speră să găsească înţelegere pentru sezonul viitor. În caz contrar se va trage definitiv cortina peste secţia de volei a clubului.

„Dacă nici anul viitor nu vom găsi sprijin financiar echipa se va desfiinţa deoarece doi ani de neprezentare, de faptul că nu joacă în campionat, atunci nu mai avem voie să ne prezentăm şi se va alege probabil praful de acest frumos sport, de această echipă minunată", susţine Achimescu.

De situaţia financiară a formaţiei orădene au profitat din plin echipele de primă ligă. Căpitanul de echipă, Emil Lung a rămas pentru încă un sezon la Caransebeş, în vreme ce campionul balcanic, Bogdan Nan a luat drumul Timişoarei. Nici Piatra Neamţ nu a stat cu mâinile în sân şi a acontat doi dintre cei mai buni juniori ai clubului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă