Sari la conținut

100 de câini, vedete pentru o zi

După demonstraţiile de dresaj, chiar şi cei mai fioroşi câini au devenit parteneri de joacă pentru copii. Iar unii din micii proprietari şi-au prezentat cu mândrie calităţile prietenilor necuvântători. Un superb exemplar de Cane Corso, care poate ajunge la maturitate la peste 60 de kilograme, este un uriaş cu inimă de copil, susţine proprietara. "Este un câine de paza, dar... şi este un câine foarte inteligent, pentru el cel puţin, nu trebuie foarte mult dresaj, deci noi ne-am înţeles din cuvinte, pe parcurs...", spune Paula Covaci.

Şi o rasă mai puţin cunoscută la noi, ogarul rusesc, a putut fi admirată la expoziţie: "Are calităţile unui câine de vânătoare, are insticte de vânător şi de aceea e un câine de companie destul de dificil" - Dragoş Bunoiu, proprietar.

Organizatorii spun că şi-au îndeplinit obiectivele: "Să arătăm privitorilor ce pot să facă nişte dresorii care lucrează destul de mult cu câinii lor, să arătăm oamenilor nişte rase rare, nişte exemplare foarte frumoase", ne-a declarat Andrei Bărăgănescu, organizator al evenimentului.

Cei mai talentaţi şi mai frumoşi câini au primit la final hrană şi jucării...


Reporter: Maria Rohnean
Operator: Adrian Ionescu
Reporter Web: Răzvan Bulacu 

Pe aceeași temă