Aglomeraţie la graniţa cu Ungaria. Se stă la coadă chiar și trei - patru ore

Data publicării:
varsand 1

Situat geografic între mult mai celebrele vămi spre Ungaria de la Nădlac şi de la Borş, punctul de trecere a frontierei de la Vărşand e doar rareori pus în situaţia întâlnită în aceste zile. - Cam cât se stă la coadă? ”Cam vreo trei - patru ore”, ”În general, vama asta nu era aşa aglomerată, acum nu ştiu ce se întâmplă. Ce se întâmplă acolo?”, ”Cam cât aţi stat în coadă? În jur de două ore și jumătate”, - E obişnuit pentru Vărşand aşa aglomeraţie? ”În ultima vreme cam da”, ”Nu-i normal deloc şi îi mai nou. Ceva... nu o fost. Nu s-au întâmplat cozile astea”, - Ce credeţi, ce s-a întâmplat, de ce e acum aşa? ”Nu ştiu, controale în faţă. La diagrame, la marfă”.

"Aglomeraţia de la Vărşand se datorează numărului foarte mare e camioane care au tranzitat acest punct, pot să vă menţionez că în ultimele 24 de ore au trecut peste 1240 de camioane prin acest punct", ne-a declarat comisarul şef Iancu Daniel, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Vama Vărşand rămâne totuşi o opţiune bună pentru şoferii de camioane care vor să iasă din ţară în vest. Vama de la Nădlac a fost în ultimele patru luni mai tot timpul aglomerată, iar până la Borş, şoferii adună peste 100 de kilometri în plus la un drum.

reporter: Dan Codre
operator: Cristian Kovacs
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri