Sari la conținut

BASCHET | „Leii” trag tare


„Prima săptămână a fost, cum e și normal, foarte grea. Am pus accentul pe pregătirea fizică, dar săptămâna această am început să lucrăm mai mult și cu mingea și e mult mai bine. Oamenii de aici m-au primit călduros, așa că îmi place aici, mă simt bine. Nu mi-a fost greu deloc să aleg să vin aici”, povestește Marko Čakarević.

Čakarević a sosit la Timișoara de la Igokea Aleksandrovac, din Bosnia, unde sezonul trecut era coechipier cu Milos Komatina, muntenegreanul care joacă și el pentru BCT. Alături de Igokea, Čakarević a făcut „dubla” campionat-cupă în 2015 și 2016 și speră la îndeplinirea obiectivului și în maio-ul alb-violet.

„Putem să ne îndeplinim obiectivul pentru că avem un lot foarte bun și cred că atunci când vom începe noul sezon vom juca bine. Am auzit numai lucruri bune despre Liga Națională, sunt mulți jucători sârbi care evoluează aici și toți cu care am vorbit mi-au spus doar lucruri bune despre campionat”, a continuat Marko Čakarević.

„Leii” iau calea Serbiei în 27 august, la trei zile distanță de primul amical al verii, cel cu Proleter Naftagas Zrenjanin.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu