Sari la conținut
News Alert

"Be strong, Ciso!". Mesaj emoționant de la Timișoara pentru Marian Cisovsky, care e grav bolnav

Viktoria Plzen a câştigat al treilea titlu din ultimii 5 ani, în Cehia, iar jucătorii i-au dedicat succesul lui Marian Cisovsky. Fostul jucător al Politehnicii Timişoara suferă de o boală gravă, scleroză laterală amitrofică.

Fanii şi componenţii echipei i-au scandat numele şi l-au aplaudat pe jucătorul de 35 de ani, la celebrarea titlului. Cisovsky a urcat pe scena improvizată, alături de fotbaliştii Viktoriei.

Problemele fostului internaţional au început în luna martie a anului trecut, când s-a accidentat la genununchi. Analizele medicale au relevat că ar avea distrofie musculară. Până la urmă, la începutul acestui an s-a descoperit că are aceeași boală de care suferă și celebrul fizician Stephen Hawking, țintuit de zeci de ani în scaunul cu rotile și care vorbește cu ajutorul unui sintetizator de voce.

Şi Dan Alexa i-a transmis astăzi un mesaj în numele celor care au jucat, la Poli, alături de Marian Cisovsky. Fundaşul a evoluat la Timişoara între 2008 şi 2011, în peste 60 de partide, în care a înscris 5 goluri.

Stephen Hawking spune că "Dumnezeu nu există" şi confirmă că este ateu