Clădire-model cu bani europeni

Data publicării:
n1630 20cladire 20model 20cu 20bani 20europeni 20211112-34603

Proiectul care a schimbat radical inima oraşului şi a resuscitat piaţa office din capitala Banatului creşte într-un an cât altele în zece.

De data aceasta, după ce au ţintit companii multinaţionale, dezvoltatorii au în vizor intreprinderi mici şi mijlocii şi firme româneşti, aflate la început de drum, cărora le pun la dispoziţie şi birouri cu suprafeţe reduse. Bugetul iniţial pentru întregul proiect a fost de 71 de milioane de lei.

Odată începută construcţia, dezvoltatorii au reuşit să reducă din cheltuieli, iar costurile au scăzut la 43 de milioane de lei. Prin urmare, era nevoie şi de mai puţini bani europeni. S-a făcut astfel o economie de aproape două milioane de euro la finanţarea nerambursabilă.

Faţă de cele trei clădiri-surori, cel mai recent imobil din centrul de birouri vine aduce concepte noi.În momentul de faţă, gradul de ocupare al clădirii este de aproape 60 la sută, printre chiriaşi numărându-se companii din domenii IT proaspăt venite în România sau multinaţioanle care şi-au extins activitatea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri