Cozi de camioane la granița cu Ungaria

Data publicării:
cozi

Nervii șoferilor de camioane sunt greu puși la încercare în vama Nădlac II, de pe A1. Firmele de transport și-au reluat activitatea după sărbători, iar cozile de autocamioane formate în punctul de trecere a frontierei din județul Arad i-au făcut pe polițiști să deschidă noi benzi pentru fluidizarea traficului. Măsurile oamenilor legii însă, nu i-au mulțumit pe șoferi, care au protestat zgomotos.

"De o ora jumate nu ne-am mişcat de pe loc! Aşa îşi bat joc de noi băieţii ăştia, vameşii! Aşteaptă ca să se facă coadă, dacă nu e coadă în vamă nu sunt sănătoşi. Aşa să-i ajute Dumnezeu şi lor, cum stăm noi în coadă.".

"Cam de vreo două ore stau, şi e foarte greu, e dezastru aici în vama asta!"

"De două ore, coada de la intrare în terminal... e bătaie de joc! E chiar groaznic, e bătaie de joc! Asta e ţara în care trăim, din păcate."

"Se merge foarte foarte greu, nu ştiu care e problema, probabil cheful de muncă pe care nu îl au."

Șoferii sunt disperați. Au de făcut drum lung până la destinație, unde trebuie să descarce TIR-urile. În plus, le este teamă că nu o să reușească să tranziteze Ungaria, până vineri la ora 23, când din nou, trebuie să treagă pe dreapta. În weekend, maghiarii nu permit circulația vehiculelor de mare tonaj pe teritoriul tării lor.

"Programul vi se dă peste cap? Clar, păi vi din Braşov până aicea vi bine, aici stai două ore, mai intri un pic în Ungaria... s-a terminat. Şi vor sî mergi în Germania, Franţa, dar nu ştie nimeni cum."

Reprezentanții Poliției de Frontieră susțin că valorile de trafic au crescut pentru că firmele de transport și-au reluat activitatea după sărbătorile de iarnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri