Cu pianul pe scări

Data publicării:
pian

În acorduri de pian spre sălile de clasă. Elevii Colegiul Național de Artă "Ion Vidu" din Timișoara, ajutaţi de voluntarii unei asoaiaţii, au transformat scările dintre două etaje ale şcolii în clapele unui pian. Au vopsit treptele în alb şi negru, iar impactul, deşi va fi doar vizual, va aduce zâmbete pe chipul elevilor, în drum spre clase, spun organizatorii.

Voluntarii unei asociații din Timișoara, dar și elevi ai Colegiului Național de Artă Ion Vidu au lucrat ore bune ca să transforme o banală scară interioară în capele unui pian. Totul, doar cu vopsea.

"Eu am vopsit aceste scări ale școlii în care eu sunt elev și eu am vrut să particip la această acțiune pentru școala mea. Tu cânți la pian? Da."

"Mi se pare fantasctic ca elevii acestei școli să iasă în pauză și efectiv mi și imaginez cum se joacă, sar pe clape, cântă. Mai ales cum e plin de artiști. Chiar mi se pare fantastic."

Voluntarii asociaţiei spun că demersul îi va inveseli pe elevii Colegiul Național de Artă Ion Vidu din Timișoara.

"Vrem să vedem numai zâmbete pe chipurile copiilor, după un Centenar nu prea arată bine acest liceu și ar merita investit și refăcut, să arate mult mai bine pentru acești copii talentați", spune un reprezentant al Asociației "LookInside".

Pentru vopseaua necesară creării pianului de pe trepte, voluntarii au cheltuit aproximativ 500 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri