Sari la conținut

Curtici, jud. Arad. Ştampile puse la lumina lumânării

După ora 17.00, jumătate din străzile orașului Curtici au rămas pe întuneric. Pe cinci dintre ele erau amenajate secţii de votare. Pana de electricitate i-a obligat pe cei care supravegheau procesul de vot să găsească soluţii. În scurt timp, au sosit lanternele și lumânările.

Liliana Urs, membru secţia de votare: "Cu lumânări și cu lanterna, așa ne-am descurcat până acum. Toată lumea este supărată, este revoltată. Sunt patru secții în zonă, una singură are curent".

Dacă pe unii alegători pana de electricitate i-a speriat, alți votanți au ignorat incidentul și s-au prezentat în continuare la urne. Nu este pentru prima dată când oraşul rămâne în beznă. Chiar şi la alte scrutine, la Curtici, alegătorii au votat la lumina lanternelor sau a lumănărilor.

Şi pentru că avariile sunt tot mai frecvente, primarul oraşului se gândeşte se ia măsuri.
"A mai fost odată. Exact la alegerile locale a mai fost o situație. În urmă cu doi ani, doi ani și jumătate. Linia este veche și cedează din când în când. Vom vedea pe viitor, ce măsuri vom lua să încercăm să renunțăm la ENEL ca distribuitor să căutăm o altă firmă care să ne distribuie curent în zona Curtici", ne-a declarat, telefonic, primarul oraşului Curtici, Nicolae Aaniţei.

După o oră şi jumătate avaria a fost remediată, iar în secţiile de vot lucrurile au reintrat în normalitate.Redactor: Corina Sfia
Operator: Tibor Alasu
Editor Web: Răzvan Bulacu