Explozie într-un bloc din Timișoara! Mai multe persoane au avut de suferit. Locatarii - evacuați

Data publicării:
incendiu 1
incendiu 1
incendiu 1

Butelia care a explodat era într-un apartament situat la etajul doi al clădirii. Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului. De asemenea, trei echipaje SMURD au acordat îngrijiri medicale persoanelor rănite. Bărbatul care a suferit răni grave a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat imediat la spital.

incendiu 1
incendiu 1


Pompierii au scos din bloc și alți locatari, care au fost intoxicați cu fum. Oamenii din imobil au fost evacuați în stradă, pe timpul intervenției pompierilor. Din clădire au fost scoase butelii, echipele de intervenție încercând să preîntâmpine producerea unei noi explozii.

Locatarii spun că au auzit o bubuitură puternică: „A explodat lângă noi”, – V-a atins, v-a rănit? ”Nu ne-a rănit, dar au zburat ușile, gemurile, termopanele“, „A bubuit la vecinul de la etajul 2. Nu știu, butelie, cred. Nu știu, habar n-am”, – Dumneavostră unde locuiți? ”La etajul 2, am rămas blocați”, – Ați rămas blocați în apartament? ”Păi nu mai puteam să ieșim că era fum“, „O dată a bubuit, am ieșit afară și a pornit (incendiul -n.r.), dintr-o dată. Fum, exact, fum mult e în tot blocul“.

incendiu 1
incendiu 1


S-a decis ca, având în vedere gravitatea leziunilor, persoana grav rănită, în urma exploziei, să fie transportată cu avionul SMURD la București. Poliția și pompierii au declanșat o anchetă pentru a stabili cauzele exploziei. Mecidii SMURD au acordat îngrijiri mai multor persoane. „Am fost solicitați să intervenim împreună cu echipajele de pompieri la o explozie produsă într-un bloc de locuințe. Am triat patru victime, din care una foarte grav, probabil proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia“, ne-a declarat un medic SMURD.

Explozia, urmată de incendiu, a distrus apartamentul, pagubele ridicându-se la zeci de mii de lei, o evaluare exact urmând a fi făcută în zilele următoare.

CITEȘTE ȘI:
Explozie urmată de un incendiu într-un bloc-turn din Timișoara. O persoană a fost rănită 

Galeria foto 1: Vlad Cîndea
Galeriile foto 2, 3 Digi24 Timișoara 
Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri