Video Explozie puternică într-un bloc din Craiova: O femeie a murit după ce un etaj s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu

Data actualizării: Data publicării:
pompieri
O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital. FOTO: ISU Dolj

O explozie puternică a avut loc, miercuri seară, într-un bloc din Craiova. În urma deflagrației o parte a etajului 1 s-a prăbușit. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Din primele informații, o femeie a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

ACTUALIZARE 23:45 Planul Roșu a fost dezactivat, anunță ISU Dolj.

ACTUALIZARE 23:10 ISU Dolj anunţă că încă o persoană a fost transportată la spital. Toate cele trei victime sunt conştiente, iar una a suferit atac de panică.

ACTUALIZARE 23:00 O femeie în vârstă de 52 de ani a murit în urma deflagrației. Echipele de salvatori au încercat să-i ofere primul ajutor la fața locului, însă victima a decedat. Două persoane au fost transportate la spital în urma exploziei.

ȘTIRE INIȚIALĂ O explozie a avut loc, miercuri seară, într-un bloc din Craiova, iar în urma acesteia o parte a etajului 1 s-a prăbușit.

„Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului”, a transmis ISU Dolj.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, un container multirisc, o autospecială pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând SAJ.

Din primele informații, în urma deflagrației trei persoane au fost rănite, dintre care una este inconștientă.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri