Sari la conținut

Final de vacanță pentru ASU Politehnica


„Sunt jucători pe care ni i-am dorit, pe care am vrut să-i vedem la lucru și să-i testăm, sunt și jucători care au dorit să vină la noi, datorită atmosferei frumoase și a rezultatelor bune pe care le-am avut în tur. Vedem... la sfârșitul săptămânii, sâmbătă vom avea un meci la nivelul grupei și atunci definitivăm și lotul”, a explicat Marius Cociu, manager sportiv ASU Politehnica Timișoara.

Cel mai sonor nume nou prezent la reunirea liderului din C4 e cel al lui Andrei Sulea. Atacantul în vârstă de 24 de ani a mai fost în discuții cu ASU Politehnica și în vara trecută, dar atunci a decis să dea curs ofertei venite din liga secundă, de la FC Bihor.

Am stat cu el de vorbă zilele trecute, a fost dorința sa expresă de a veni la Timișoara. Mă bucur foarte mult de venirea lui, am vorbit cu el ieri și mă așteptam să vină astăzi la antrenament”, continuă Cociu.

Dintre juniorii aflați în probe se numără și Patrick Peter – de la LPS Banatul, fotbalist care s-a antrenat și cu Lazio Roma. În schimb, niciun jucător nu se află momentan pe lista plecărilor.

Noi ne dorim să întărim lotul. Cum am mai spus, ne jucăm șansa noastră în lupta pentru promovare, în niciun caz nu ne vom da la o parte. Dacă rezultatele ne vor permite, vom promova”, a concluzionat managerul sportiv al timișorenilor.

ASU Politehnica se va pregăti pe plan local până miercurea viitoare, când va pleca în stagiul de pregătire centralizată. Alb-violeții au programate 9 partide de verificare până la startul sezonului – pe 5 martie.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu