Sari la conținut

FOTBAL. Pas cu dreptul în debutul play-off-ului

La Arad, gazdele au deschis scorul în minutul 13, Curtuiuș a înscris din apropiere, din pasa lui Man. Marius Matei a egalat pentru brașoveni, după o fază identică, la care co-autor a fost Alupoaie. Gazdele au trecut în avantaj în minutul 41, după reușita tânărului Denis Man. Până la pauză, arădenii au mai punctat o dată, prin Alexandru Manea, la o minge ușor deviată, în urma unei faze fixe.

„Mai sunt nouă finale, nouă jocuri din care vrem să scoatem maximum. Iar pentru asta ne vom pregăti... deja e istorie ce s-a întâmplat astăzi. E o victorie binemeritată, un debut în play-off așa cum ne-am dorit și mă bucur pentru echipă, pentru ce au realizat astăzi, pentru suporteri, și vom aborda următoarele jocuri la fel”, admite Roland Nagy, antrenorul arădenilor.

„[Cât de gravă e situația?] Foarte gravă... foarte gravă... dacă s-a amânat falimentul, vă dați seama că nu știu ce răspuns aș putea să vă dau. Noi ne ducem crucea în continuare și vedem la final ceea ce se va întâmpla”, spune Adrian Szabo, tehnicianul Brașovenilor.

Miron s-a opus apoi la șutul lui Matei, iar Curtuiuș a mai ratat o ocazie mare pentru gazde. Astfel, UTA Bătrâna Doamnă – FC Brașov s-a terminat 3-1.

Redactor: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean