Iarna, în vacanţa de vară

Data publicării:
n0630 20iarna 20in 20vacanta 20de 20vara 20080113-42520

Familia Mirică din Timişoara investeşte mult în concedii luxoase. Cea mai frumoasă experienţă de până acum a fost la Cancun, în Mexic, unde au înotat cu rechinii. De mai bine de 10 ani, fiecare vacanţă a lor este departe de ţară. Acum, abia s-au întors din Egipt, după un Revelion de vis.

Preţul unei astfel de excursii nu este deloc de neglijat, iar pachetele pentru Revelion se scot la vânzare cu luni înainte.

Familia Mirică îşi analizează bugetul pentru următoarea destinaţie.

Acum, agenţiile de turism din Timişoara se gândesc la noi oferte ca să-şi atragă clienţii. Europa nu mai este foarte căutată, deoarece oamenii îşi găsesc singuri cazare. America de Sud, Africa dar şi Asia de Nord sunt primele pe listă.

Un pachet deosebit scos la vânzare pentru luna iunie şi cuprinde Moscova şi Sankt Petersburg. Preţurile pentru destinaţiile inedite sau de lux pornesc de la 2000 de euro şi pot ajunge până la 10 mii, în funcţie de preferinţele clienţilor. Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că în ultimii ani timişorenii alocă tot mai mulţi bani pentru relaxare în locaţii deosebite. Pentru mulţi dintre ei vacanţele reprezintă îndeplinirea unui vis.

Constantin Mirică: „Visul nostru e să vedem lumea şi încercăm să-l realizăm”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri