Sari la conținut

La 60 de minute de o performanță istorică


„Trebuie să luptăm foarte mult, trebuie ca apărarea noastră să fie la înălţime. E nevoie să jucăm inteligent, pentru că doar cu curajul şi cu inima nu poţi câştiga o astfel de partidă. Steaua are jucători foarte buni, experimentaţi, ceea ce face ca noi să ne dorim mai mult şi să fim pregătiţi pentru orice”, explică Pero Milošević, antrenor CH Politehnica Timișoara.

„Noi o să dăm tot ce avem mai bun în noi, sperăm să intrăm bine în meci să ne ajute şi poarta şi să facem un joc de apărare foarte bun, cum am făcut aproape tot campionatul”, spune și Iulian Halcă, de la CH Politehnica Timișoara.

Alb-violeții sunt la doar 60 de minute de una dintre cele mai importante performanțe din ultiemele două decenii în handbalul masculin timișorean. Recunosc că la începutul sezonului nu se gândeau că pot ajunge la un pas de semifinalele Ligii Naționale, cu atât mai mult cu cât problemele financiare au fost la ordinea zilei.

„E ca un miracol acest lucru pentru mine… te lucrează psihic. Cel puţin săptămâna trecută înainte de meci am primit şi eu o lovitură, mi s-au blocat conturile, vă daţi seama ce greu mi-a fost să mă antrenez, să trec peste”, a admis Halcă.

Timișorenii nu se vor putea baza pe Irakli Chikovani, care va lipsi, alături de Martin Johansson de la bucureșteni, din cauza cartonașului roșu primit în meciul doi, din urmă cu o săptămână. Partida de la Chiajna are loc joi, de la ora 19:30 și va fi transmisă, în direct, de Digisport.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu