Meteorologii anunță frig și ninsori, începând din noaptea de duminică spre luni. Prognoza pentru vestul țării

Data publicării:
drumuri ninsoare

În partea de vest a țării, vremea se va răci accentuat, temperaturile vor scădea cu aproximativ 5...6 grade sub mediile climatologice ale perioadei, minimele nocturne vor deveni preponderent negative, cu cele mai scăzute valori în jur de -6..-7 grade în noaptea de 27 pe 28 noiembrie.

În a doua parte a nopţii de duminică spre luni şi în cursul zilei de luni, 25 noiembrie, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în masivele montane, iar în a doua parte a zilei și noaptea și în celelalte zone.

În data de 26 noiembrie, cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate în județul Caraș-Severin și la munte. Vântul va prezenta intensificări locale din sector nordic, cu viteze de 45-55 km/h, iar la munte cu 70-80 km/h, viscolind ninsoarea”, sună mesajul meteorologilor.

Informarea meteo vizează un interval începând din noaptea de duminică spre luni, ora 2, și până joi dimineața, ora 8.

UPDATE. ANM a actualizat informarea meteo precedentă, pentru ziua de luni, între orele 4 și 22:

”În zona montană și în a doua parte a zilei de luni, în Crișana vor predomina ninsorile, iar cantitățile de precipitații vor depăși izolat 15 l/mp. Vântul va avea intensificări locale, din sector nordic, cu viteze de 45-55 km/h, iar în zona montană de 70-80 km/h, viscolind ninsoarea”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri