Mihai Câmpineanu, Michi de la Șuie Paparude, a fost intubat din nou!

Data publicării:
michi judetean

Neurologii au ajuns la concluzia că liderul trupei Suie Paparude nu are leziuni cerebrale deosebite. Acesta este si motivul pentru care medicii au decis să-l scoată din coma indusă medicamentos. În această dimineață, a fost deconectat de la aparatul care îl ajuta să respire, a dechis ochii și chiar a încercat să vorbească.



Mihai Câmpineanu va rămâne şi în perioada următoare internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Chiar dacă evoluția sa este bună, cadrele medicale susțin că, momentan, un transfer la un spital din București este exclus.

Starea pacientului este ameliorată, nu mai este în comă, nu mai depinde de aparatul de respirație artificială, este detubat și respiră spontan. Funcția cardiacă este îmbunătățită, însă încă există riscurile unor complicații care pot rezulta în urma infarctului și cele care pot apărea în urma ventilației mecanice”, a comunicat, miercuri după-amiaza, Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. 

Vă reamintim că liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susţinut la Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri