Moş Crăciun există! Mobilizare magică pentru a împlini dorinţele copiilor

Data publicării:
n0730 20mos 20craciun 20exista 20pentru 20toata 20lumea 20251212-40435

Câteva zeci de timişoreni au găsit răspunsul la toate aceste întrebări, după ce şi-au asumat rolul de Moş Crăciun pentru micuţi ale căror dorinţe au fost prezentate pe Internet de o asociaţie de tineri convinşi că nu e bucurie mai mare decât cea de a dărui.

Moşii de pe Facebook au ştiut ce doresc copiii din scrisorile trimise de cei mici. Extrem de atenţi şi harnici ca nişte adevăraţi spiriduşi, membrii Asociaţiei LookInside au centralizat toate dorinţele, le–au publicat pe Internet, iar într-o lună au strâns aproape 200 de plase şi cutii de cadouri, pentru tot atâţia pitici.

Din casa unde au fost depozitate, cadourile iau drumul bucuriei, alături de Moş Crăciun şi ajutoarele sale. Zăpada s-a cam dus, aşa că maşinile spiriduşilor iau locul saniei trase de reni.

Prima oprire, satul Bacova, judeţul Timiş.În scrisoarea sa, Gianluca i-a scris Moşului tot ce doreşte de Crăciun. Lista Moşului e lungă, aşa că trebuie să-şi ia la revedere de la familia Talpoş.

Într-o altă casă, Denisa şi fraţii săi au fost cuminţi un an întreg.

L-au primit pe Moş Crăciun curioşi şi cu versurile învăţate. Magia Sărbătorilor se împiedicase pe drumul spre ei, însă bătrânul cu haine roşii a reuşit să le lumineze chipurile.

Moşul şi ajutoarele sale au adus cu ei o mulţime de cadouri, printre care maşina cu telecomandă cerută de Sebastian şi păpuşa pe care şi-o dorea Denisa.

Aproape 20 de ajutoare au lucrat până seara târziu iarna aceasta, pentru ca Moş Crăciun să ajungă la 200 de copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri