Noul An 2014 a venit, pentru mulți timișoreni, în paşi de dans

Data publicării:
dans colaj prima

Era ora 24 şi DJ-ul număra: ”three, two, one ... Happy New Year everybody”

Aşa s-a făcut trecerea dintre ani în unul dintre cluburile din Timişoara. Iar pentru ca atmosfera să fie cât mai antrenantă pe scenă au urcat mai mulţi dansatori. Rezultatul a fost unul bun. Tinerii s-au distrat pe cinste şi au intrat în noul an cu mari speranţe: ”Aici ne distrăm cel mai bine de Revelion”. - Ce vă doriţi pentru 2014?, ”Multă sănătate, iubire, să fie un an mai bun ca 2013”, ”E super fain. Ne distrăm super bine. E muzică faină. Am venit cu iubitul meu şi cu prietenii. Îmi doresc să intru la buget la facultate”, ”Sper ca acest an să nu fie ca şi 2013”.

Un alt gen de muzică, o altfel de petrecere, însă distracţie şi în restaurantele din Timişoara: ”Mulţi ani trăiască. La mulţi ani!”: - Ce aştepţi de la 2014? ”Să-mi crească copilul mare”, ”2013 - un an foarte... 2014 să fie şi mai bun. Multă sănătate, să mă însor şi să mi se îndeplinească dorinţele pe care le-am avut până acum”.

”Pentru această seară am avut un meniu tradiţional. Sarmale, ciolan cu fasole, cârnat proaspăt”, ne precizează Lia Coţi, proprietar de restaurant. Petrecerile au ţinut până în zori.

reporter: Marcela Sferlea
operator: Andrei Marina
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri