Sari la conținut
News Alert

Program modificat de Sf. Maria. Pentru bugetari, ziua este liberă. Punctele de vânzare RATT vor fi închise

Pentru bugetari, ziua de Sfânta Maria este liberă, aşa că mâine toate instituţiile statului din Timişoara vor fi închise. Cei care aveau probleme de rezolvat la Primărie, Prefectură sau la Direcţia Finanţelor Publice, fie le amână pentru luni, când se reia activitatea cu publicul, fie folosesc Internetul, dacă aveau în plan să-şi plătească taxele şi impozitele în cursul zilei de 15 august.

Tot online pot fi achitate şi facturile la utilităţi, întrucât furnizorii de gaz, energie electrică sau apă nu vor avea mâine casieriile deschise. Nici timișorenii care vor să-și plătească dările către societatea de salubrizare nu o pot face în acest sfârșit de săptămână.

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele vor circula după orarul de duminică, iar chioşcurile RATT vor fi mâine închise. În schimb, sâmbătă şi duminică, punctul de vânzare al biletelor şi abonamentelor de pe bulevardul Take Ionescu nr. 56, acolo unde se află şi casieria parcării RATT, va fi deschis între orele 6 -22.

Pentru aproape 850 de poliţişti din Timiş, însă, ziua de mâine va fi una normală de lucru. Oamenii legii vor fi la datorie, pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.