Sari la conținut

Reunire în efectiv numeros

ACS Poli Timișoara s-a reunit cu nu mai puțin de 34 de jucători, dar dintre care doar câțiva sunt seniori care au fost prezenți și în ediția trecută de campionat. Pe lângă numeroșii tineri promovați de la echipa a doua, Ionuț Popa a venit de la Arad și cu doi jucători de la Șoimii Pâncota: Dragoș Dragalina și Emanuel Vasi – două dintre noutățile de la reunire.

„Dragalina mi se pare un jucător bun, pe care eu l-am recomandat să vină aici, l-am și adus, iar Vasi e un fotbalist care trebuie să crească, pentru că el are 3-4 ani de Man City, acolo a făcut academia și e păcat să nu rămână aici”, a spus Ionuț Popa, antrenorul timișorenilor.

Printre cei care au efectuat primul antrenament sub comanda lui Ionuț Popa și a noului secund, Sorin Bălu, s-au numărat și Elek, Bocșan, Bărbuț, dar și Popovici, Boldea, Artean sau Todorov – ultimii reîntorși din împrumuturile la CSM Rm Vâlcea și ASU Poli. Tehnicianul alb-violeților intenționează să continue ideea trialurilor toată săptămână și se gândește la aducerea mai mult jucători din zonă sau a unora cu trecut timișorean.

„Noi căutăm acum jucători, căutăm… nu să îi păcălim, să îi ademenim să îi aducem aici… și pe Trandu, și pe Poparadu vreau să îl aduc și mai mulți jucători care au fost aici pentru că unii dintre ei meritau să rămână al echipă”, a completat Popa.

După cele patru zile de reacomodare, ACS Poli începe luni două săptămâni de pregătire centralizată. Prima va fi efectuată pe plan local, iar a doua e dorită afară, posibil în Serbia. Primul amical va fi în 2 iulie, cu un un adversar care urmează să fie stabilit. Sezonul 2016-2017 al ligii secunde va începe pe 27 iulie. 

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu