Trafic aglomerat? Primarul Timișoarei cere măsuri împotriva ”celor care fură o bandă de circulație!” Traficul peste podul Michelangelo, redeschis din 1 noiembrie

Data publicării:
masini 1



Nicolae Robu a anunțat că, în Piața Balcescu, s-au trasat marcajele!
”La Bălcescu se va mai pune și piatră de pavaj, acolo unde înainte erau pomii în mijloc, ne mai gândim daca ducem și coloana (Fidelității - n.r.) acolo”, a afirmat Robu, care a precizat, legat de acest monument că ”nu trebuie să etnicizăm problema cu Bălcescu, dezaprob orice atitudine șovină, particip la orice acțiune a etnicilor, am făcut chiar săptămâna aceasta consiliul consultativ al etniilor, în premieră”.

Edilul spune că, pentru Bălcescu, ”sunt 70 de arbori, care sunt deja cumpărați, dar trebuie plantați într-un anumit moment al anului, ca să se prindă”.

”Am fost pe strada Stan Vidighin, acolo e o stradă nouă, săptămâna viitoare e gata, e foarte importantă, pe acolo vor circula și tiruri, încă nu avem un nume pentru stradă, dar săptămâna viitoare o terminăm și ne și gândim”, a mai afirmat primarul Timișoarei.

Robu a mai precizat că, la 1 noiembrie, ”dăm drumul la circulație peste podul Michelangelo, consolidat!”

CITEȘTE ȘI:
Traficul matinal, coşmarul şoferilor din capitala Banatului   și Intersecția Bălcescu din Timișoara, redeschisă. Trafic îngreunat, luni dimineața: șoferii sunt nemulțumiți

reporter: Sorina Covlea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri